Nieuws

Wie jarig is, trakteert!

Vijftien jaar! Enig idee hoeveel koppen koffie, broodjes en cateringritten dat zijn? Troost u: dat weten wij ook niet, want we zijn de tel aardig kwijt. Maar dat neemt niet weg dat we trots zijn. Trots op ons mooie bedrijf, op onze medewerkers en natuurlijk op onze gasten en opdrachtgevers. Zonder u geen Sallo’s! En daarom trakteren wij op een speciaal broodje. Bij iedere broodjesbestelling in de maand mei ontvangt u een voucher voor een jubileumbroodje in onze brasserie op het Forepark. Eet smakelijk!
In de loop der jaren groeide niet alleen onze staat van dienst, maar ook het aantal locaties waarvoor we de catering verzorgen. Zo is Sallo’s al jarenlang cateraar van Sociëteit De Vereeniging, de Grote Kerk en de Glazenzaal. Ook gaan we graag naar bedrijven toe. Wij verzorgen regelmatig catering op bedrijfslocaties. En omdat u deze kosten kunt scharen onder de werkkostenregeling, is dit fiscaal erg aantrekkelijk. Meer weten? Kijk even op onze website, of neem contact met ons op.

Dubbel feest

Naast trouwe medewerkers, heeft Sallo’s trouwe partners. Een van onze relaties van het eerste uur is de Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep, van broers Maikel en Edwin Ouwerkerk. Ook zij hebben dit jaar iets te vieren, want hun bedrijf bestaat 50 jaar. Een gerenommeerd bedrijf dat bijvoorbeeld verantwoordelijk is voor de renovatie van de Pier op Scheveningen, Hotel Des Indes en het World Trade Centre. Inderdaad: niet het eerste de beste bouwbedrijf. Sallo’s feliciteert de broers Ouwerkerk en hun medewerkers. Dat er nog maar vele jaren van prettige samenwerking mogen volgen!

Terug in de tijd…

“Nee, we gaan niet cateren.” Sallo van Dam hoort het zichzelf nog zeggen. Hij en zoon Jeroen begonnen vijftien jaar geleden een brasserie, geen cateringbedrijf. Maar ja, een echte ondernemer grijpt de kansen die hij ziet. Inmiddels bestaat zo’n 80% van de omzet van Sallo’s uit catering. Variërend van broodjes voor de lunch tot de catering bij opening van een nieuwe kliniek in het Bronovo ziekenhuis door koningin Maxima op 15 maart. Dat begint overigens een goede traditie te worden, want al twee keer eerder verzorgde Sallo’s de catering bij een opening die verricht werd door –destijds nog- prinses Maxima, namelijk de geboortekliniek in het Westeinde Ziekenhuis en The British School. Grappig detail: Sallo’s heeft duizenden gasten die nog nooit in de brasserie zijn geweest. Goede reden om die voucher die u de komende maanden wellicht ontvangt, te gaan verzilveren. Tot ziens!