Nieuws

Smakelijk 2018!

We wensen u natuurlijk een smakelijk nieuw jaar! Om onze wens kracht bij te zetten hebben we speciaal in deze eerste maanden van het jaar een winteraanbieding. Een compleet verzorgd stamppottenbuffet voor de all-in prijs van € 34,50 per persoon. Heerlijke stamppotten met ouderwets lekker sukadevlees, speklappen, rookworsten én bijbehorend Hollands garnituur. Bovendien regelen wij alles voor u. Drankjes, servies, op- en afbouw, op elke locatie die u wenst.

U begint het jaar goed met een winterbuffet van Sallo’s. Lekker eten, inclusief drankjes, serviesgoed en op- en afbouw op locatie. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. En goed om te weten: als wij dit buffet op uw bedrijfslocatie verzorgen, vallen de kosten binnen de werkkostenregeling en zijn ze dus vrijgesteld. De kosten voor dit winterbuffet bedragen € 34,50 per persoon, exclusief BTW. Wij gaan hierbij uit van een arrangement van drie uur en een minimaal aantal van 35 personen.
Kijk hier wat er op het menu staat.

Jubilea Helle en Tanja

Het klinkt erg oneerbiedig, maar als we zeggen dat ze tot het interieur van Sallo’s behoren, weet u wat we bedoelen. ‘Onze’ Hellen en Tanja zijn onmisbaar in ons bedrijf. Beiden waren onlangs tien jaar in dienst. Tien jaar! Heeft u enig idee hoeveel gasten zij al in de watten gelegd hebben? Om nog maar te zwijgen over het aantal broodjes, koppen koffie, borden, sandwiches en andere lekkernijen in die tien jaar. Natuurlijk hebben we die tien jaar gevierd met een grote bos bloemen en bescheiden feestje. Hulde aan Hellen en Tanja! Op naar de volgende tien jaar!

Sallo’s 15 jaar!

Waar blijft de tijd? Dit jaar bestaat Sallo’s 15 jaar. Nog steeds hebben we hartstikke veel plezier in ons bedrijf en blijven we mogelijkheden voor groei en verbetering zien. Never a dull moment, zoals de Engelsen zeggen. Natuurlijk gaan we ons jubileum vieren. In onze volgende nieuwsbrief vertellen we daar meer over. Tot dan! Alhoewel… we zeggen liever ‘tot ziens’. Op het Forepark in Den Haag of op één van onze cateringlocaties.