Nieuws

Feestelijk familieweekend van A tot Z

Een compleet feestweekend voor 100 gasten. Turn key, oftewel volledig verzorgd. Vanaf de aankomst op Schiphol vanuit allerlei landen wereldwijd tot overnachtingen, excursies, een sprankelende feestavond in Sociëteit De Vereeniging en grote familiebarbecue. Sallo’s organiseerde eind augustus een groots familieweekend voor vijf generaties. Van A tot Z, compleet in stijl. Dat is Sallo’s op zijn best!

Iedere decennium belegt de familie Van Dam een groot familiefeest rondom de verjaardag van oom Leo en neef Michael. Samen 150 was dit jaar het thema. Sallo van Dam tekende de afgelopen decennia steevast voor de organisatie. Dit jaar samen met het complete team van Sallo’s. Niets werd aan het toeval overgelaten, alles was tot in de puntjes geregeld. Voor jong en oud, want de familie beslaat vijf generaties die wereldwijd haar vleugels uitgeslagen heeft.

 
Gasten kwamen onder andere vanuit Engeland, Brazilie en Amerika. Het team van Sallo’s zorgde voor overnachtingen, excursies, vervoer en natuurlijk lekker en uitgebreid eten, drinken en feesten. Zelfs het drukwerk was in stijl en ook aan lunchpakketjes voor de kleintjes was gedacht. Gastvrijheid tot in het laatste detail. Laat dat maar aan Sallo’s over!
 

Ook Sallo’s auto’s in stijl

Vanaf vorige maand zijn ook onze auto’s in stijl. Daarmee rondden we het project ‘nieuwe huisstijl’ af. Afgelopen jaar hebben we onze nieuwe huisstijl geïmplementeerd. Van menukaart tot lunchboxen, van koffieverpakking tot auto’s: op al onze uitingen prijkt nu ons nieuwe logo. En daar zijn we razend trots op!

Borrelen en dineren met kerst

Of u het leuk vindt of niet: we nemen afscheid van de zomer. Maar niet getreurd: kou buiten zorgt voor extra gezelligheid binnen. En die langere avonden lenen zich uitstekend voor een heerlijk diner of gezellige borrel. Bovendien denken onze koks alweer na over feestelijkheden rondom de kerstdagen. De eerste reserveringen voor de feestdagen staan al in de grote Sallo’s agenda. Wilt u verzekerd zijn van een feestelijk en goedverzorgd diner, feest of aangeklede borrel met uw medewerkers of relaties, reserveer dan alvast een datum. De invulling kunnen we eventueel in een later stadium bespreken, maar om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om alvast uw datum vast te zetten.

Een feestelijk diner, aangeklede borrel, fingerfood of winterbarbecue: bij Sallo’s is alles mogelijk.

 
 

Op onze eigen locaties of in en rondom uw bedrijf. Sallo’s is bijvoorbeeld de cateraar van Societeit De Vereeniging en de Glazen Zaal, de overkapte en verwarmde ruimte rond de Synagoge, beiden in het centrum van Den Haag.

Verder weten de weg in de Grote Kerk en beschikken we over alle materialen en ervaring om op iedere locatie een feestje te bouwen. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.