Nieuws

Ook dit jaar barbecueën wij voor u!

We hebben onze barbecues alweer uit de opslag gehaald. Wegens het succes van vorig jaar gaan we namelijk ook dit jaar voor u barbecueën op iedere gewenste locatie.

Sterker nog: we grillen niet alleen het vlees voor u, maar zorgen ook voor salades, drankjes, op- en afbouw, glaswerk en servies. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is meubilair en een goed gezelschap.

Heeft u een feestje? Of wilt u samen met medewerkers, relaties of collega’s eten op (uw) locatie?

Sallo’s verzorgt complete barbecues.

U kunt rekenen op onze kwaliteit en ons vakmanschap, zodat uw stukje vlees inderdaad met zo’n heerlijk knapperig korstje op uw bord en dat van uw gasten ligt. Met daarnaast een koel glas rosé of een verfrissend biertje. Dat is genieten!

 
Wij nemen u graag alles uit handen. Sallo’s biedt een compleet verzorgd arrangement dat bestaat uit vlees, salades, sauzen, stokbrood en drank.

Onze medewerkers zorgen voor op- en afbouw van barbecue, brengen ook servies en glaswerk mee en bakken ter plaatse het vlees. Dat laatste vraagt immers om vakmanschap, want u krijgt niet zomaar heerlijk geurend vlees, met een knapperig korstje dat van binnen precies voldoende gaar is.

De prijs per persoon is € 39,50 exclusief BTW. Dit arrangement van drie uur is mogelijk vanaf 35 personen in de maanden mei en juni. Wist u dat deze kosten vrijgesteld zijn binnen de werkkostenregeling wanneer wij de barbecue bij u op het bedrijf verzorgen?

 

Nieuwe openingstijden brasserie

De openingstijden van onze brasserie op het Forepark zijn gewijzigd.

U bent van maandag t/m donderdag van harte welkom tussen 8.00 en 18.00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 8.00 tot 16.00 uur. De mogelijkheden voor groepen buiten deze openingstijden bespreken we graag met u.

Duizendpoot Tanja

Afwisseling is het toverwoord voor Tanja van Ginkel, een vast gezicht in onze brasserie. Honderden broodjes beleggen of een partij bij Mercedes cateren: geen punt, alles kan en geen dag is het hetzelfde.

Tijd voor een nadere kennismaking met deze duizendpoot.

Tanja van Ginkel (39 jaar) werkt al elf jaar bij Sallo’s. Saai?

Nee, het is juist de afwisseling die werken bij Sallo’s bijzonder en leuk maakt. “Ik werk beneden en boven, in de brasserie en op locatie. Geen dag is het zelfde.”

Voor buitenstaanders: beneden is de keuken waar iedere ochtend honderden broodjes gemaakt worden. Daar start Tanja’s werkdag meestal, gezellig met een aantal collega’s.

Om half 12 gaat ze naar boven om de lunch in de brasserie te draaien waar de gasten voor gezelligheid zorgen. “We hebben ontzettend veel vaste gasten. Als ik er een week niet ben, vraagt iedereen de week daarna of ik op vakantie ben geweest. Erg leuk, die contacten.”

Bovendien werkt Tanja ook nog regelmatig in de catering op locatie, bij bedrijven of bij mensen thuis. Inderdaad: variatie alom.

 
 

Tanja rolde op haar 15e in de horeca. Tijdelijk, in het bedrijf van familie, want ze wilde eigenlijk een eigen schoonheidssalon.
Dat is er nooit meer van gekomen, want horeca is én blijft leuk. Zeker omdat ook haar man werkt als kok en ze samen ook nog een detacheringsbedrijf voor freelance koks runnen. Het virus is inmiddels ook overgeslagen op de kinderen. De oudste zoon heeft een bijbaantje in een horecabedrijf en de jongste kan niet wachten tot hij 15 is en ook aan de slag mag. Een echt horecagezin dus!

 
 

Bijzondere locatie

Wat wij zo leuk vinden aan ons werk?

Eén van de factoren die ons werk leuk maken, is de variatie in locaties waar we komen en cateren.

Zo verzorgde Sallo’s op 17 maart de catering bij de opening van het nieuwe Radiologie-centrum van het Haagsch Medisch Centrum.

Bijzonder!